混合媒體作品<踢躂踢躂> 招募演員及動畫制作人員

General Topic
討論一般的題目 // 如屬於其他版面的題目請勿在此版發表 !!

文章macrossmo » 18日 2月 2010年, 23:27

CraZ3D 寫:希望無嚇怕班學生啦 ~

其實系讀書時期最好就系發下夢,試下野,甚致闖下禍都無防~

希望你地搵倒人幫你啦 ~ Keep on !!

仲要d人唔好放飛機......你知喇....義工呢家野.....
頭像
macrossmo
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 無陳

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章陳根 » 18日 2月 2010年, 23:29

whatThe 寫:好多謝你! 陳根先生! 我唔系要響度開罵戰! 點都好,你系百份百明白我的意思!
我的態度如何,我亦不會在此作無為解釋! 大家素未謀面, 只是在此論壇發表意見! 喜不喜歡我的文筆, 無關重要!

在此聲明,我無話唔贊成 those 'student' group together, and work together, that's fine! it's totally work, and totally make sense. 那D問 '為興趣幫人,有咩問題? ' 唉...我費事答你!

我講嘅系'事實'! 而且現實當然有'我'呢種人存在! 學生們! 鍾意激啲嘅,咪睇下我嘅post lor, 唔鍾意,要循循善誘嘅, 咪睇嚇陳根先生那段! 無問題ga!
最緊要系 '明' 呀!

最後一句, 那啲無為嘅問題,我費事答! '明' 唔 '明' 呀?!

whatThe 朋友,其實都多謝你o既參與o既,鬧人其實可以系愛之深責之切o既表現,不過力度o既大細多少會影響聽眾接受程度,下次可以輕力d ,唔洗咁重手o既。Anyway ,好高興有一把唔同表達方式o既聲音加入forum。 :wink:
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

文章h2o » 18日 2月 2010年, 23:39

macrossmo 寫:
CraZ3D 寫:希望無嚇怕班學生啦 ~

其實系讀書時期最好就系發下夢,試下野,甚致闖下禍都無防~

希望你地搵倒人幫你啦 ~ Keep on !!

仲要d人唔好放飛機......你知喇....義工呢家野.....

你放心, 實有人系咁, 所以要做風險管理 :wink:

btw 我覺得呢個角色啱我 :mrgreen:
pig2010tail 寫:貴族 (2-3位)
年齡:25-40
身型: 170cm-180cm
國藉: 中國藉/ 混血兒/
要求: 氣質/ 深輪廓
(拍攝所需特技化妝, 及穿古典服裝)g
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

上一頁

回到 C G 討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客