[觀後感]無敵貓劍俠

Film / Commercial / TV / Animate / Game Trailer / Short
不論新、舊、傳統 或 CG 電影/ 電視 / 廣告 / 短片,只要你有興趣,,這裡也讓你發表個人意見 !

[觀後感]無敵貓劍俠

文章陳根 » 15日 1月 2012年, 13:25

故仔幾得意,動畫做得好好。套電影有好多動作場面,一貫dreamworks 式o既優默感....不過結局有些少平淡左d 。不過整體上仍然係值得入場睇o既電影黎。
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: [觀後感]無敵貓劍俠

文章魚腩 » 30日 1月 2012年, 21:39

陳根 寫:故仔幾得意,動畫做得好好。套電影有好多動作場面,一貫dreamworks 式o既優默感....不過結局有些少平淡左d 。不過整體上仍然係值得入場睇o既電影黎。

我睇咗少少網上討論...都話套片太普通.. :(
我自己又覺得幾好睇吖.... :D , 可能我太單純了....

總覺得鬼佬也開始賣萌... :mrgreen:
頭像
魚腩
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章陳根 » 1日 2月 2012年, 00:38

人言人殊。最緊要你睇得開心。正如幾靚o既衫,如果自己著上身唔舒服,都係唔會買o既。
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

文章魚腩 » 1日 2月 2012年, 20:31

陳根 寫:人言人殊。最緊要你睇得開心。正如幾靚o既衫,如果自己著上身唔舒服,都係唔會買o既。

很對... :D
頭像
魚腩
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Momo-H » 16日 5月 2012年, 17:44

魚腩 寫:
陳根 寫:故仔幾得意,動畫做得好好。套電影有好多動作場面,一貫dreamworks 式o既優默感....不過結局有些少平淡左d 。不過整體上仍然係值得入場睇o既電影黎。

我睇咗少少網上討論...都話套片太普通.. :(
我自己又覺得幾好睇吖.... :D , 可能我太單純了....

總覺得鬼佬也開始賣萌... :mrgreen:

其實,我都睇咗,覺得既好睇啊, :D
單純滴,都既好啊。 冇煩惱
讓我在CG里沉淪吧········ http://www.foxrenderfarm.com
Momo-H
討論區新秀
討論區新秀

外號: MO猪

回到 影 片 討 論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客