Scanner for Animo

Computer Technology + Hardware Talk
各位可在此處交流及討論有關電腦硬件、系統及技術上的問題

版主: Cyber Oxygen

Scanner for Animo

文章edgar » 8日 10月 2002年, 21:49

有無人知道邊部scanner可以支援 Animo, 有沒有一d可介紹一下.
頭像
edgar
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章古董動畫人 » 8日 10月 2002年, 22:23

依 ! 玩 2d 喎,點解你咁有興趣玩 Animo 呢 ?
喂,呢度究竟系邊度黎架 ?
頭像
古董動畫人
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章edgar » 8日 10月 2002年, 23:29

無計啦, 搵唔倒3d animation d工,衣家做緊做緊Flash Animation, Flash Animation 質數有限,所以試下Animo. 但衣家用開個scanner 唔support,所以咪問下有無人知道邊部scanner可以支援 Animo.
頭像
edgar
討論區新秀
討論區新秀

文章古董動畫人 » 9日 10月 2002年, 00:14

用animo 都搵唔倒工架 ? 唔通你想番大陸做 ?

anyway ,這個是官方提供的 list ,照佢所講,support TWAIN 都可以架啦,我亦都系為左呢個原因一直都無買 scanner ...

http://www.animo.com/products/animo_system_scanner.htm

注 : Cambridge 話有d scanner 唔系support full TWAIN spec 架喎,用左呢 d scanner 個 Animo 會用唔倒架喎...咁咩系 fully support TWAIN spec ...小弟就不得而知啦
喂,呢度究竟系邊度黎架 ?
頭像
古董動畫人
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章edgar » 9日 10月 2002年, 00:43

我想做一條2D夾3D夾實景既animation. flash 一定做唔到我想要的效果.
我一早睇過offical site, d scanner 一系就貴到飛起,一系就沒得買, 再唔系就support 唔哂 ANIMO.
去電腦商埸問邊D Scanner support TWAIN 同 ISIS, 結果無人答到我.
頭像
edgar
討論區新秀
討論區新秀

回到 電腦科技及硬件討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客