幫幫手呀,唔該!

Computer Technology + Hardware Talk
各位可在此處交流及討論有關電腦硬件、系統及技術上的問題

版主: Cyber Oxygen

幫幫手呀,唔該!

文章ng_tea01 » 23日 7月 2004年, 13:18

如果我用的是:
CPU:amd Athlon 64 3200+
Display卡:Gigabyte GV-N59X128D GeForce 5900XT 128MB
RAM:Kingston 512MB PC2700 DDR333 x 2
HD:Seagate 120G 8M cache SATA x 2
DVD:4X pioneer OEM
咁我仲有咩要買?要買咩型號果d?
唔該,幫幫我!
一個學緊制作3D既後生仔,今年14歲,作品既質素好唔掂,但正努力改緊,請大家多多關照我!唔該!
ng_tea01
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章leeho » 23日 7月 2004年, 18:00

:o :o 嘩有錢仔 :o 用勁配備 , 主攻什麼軟件呀 ?

顯示卡粗粗地用下面個只玩下先 :mrgreen:

CineFX II 引擎
0.13 微米制程
256MB DDR高速記憶體
超極靜濾網式四方吹導流風扇(Air Surround)
支援微軟 DirectX 9.0 及 OpenGL 1.5
支援My VIVO功能
http://www.leadtek.com.tw/cht/graphic.shtml
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章HONG KONGer » 23日 7月 2004年, 21:35

AMD socket 939 is comming soon, if I remember correctly.
CPU for that socket has dual-channel memory.
HONG KONGer
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章魚魚 » 24日 7月 2004年, 08:25

冇野要買...
學s/w 重要系 恆心 and 努力
唔好 擺器材 放成第一位
魚魚
CGV討論區會員
CGV討論區會員

THX!

文章ng_tea01 » 27日 7月 2004年, 20:00

多謝大家比意見小弟!唔該曬!
一個學緊制作3D既後生仔,今年14歲,作品既質素好唔掂,但正努力改緊,請大家多多關照我!唔該!
ng_tea01
討論區新秀
討論區新秀

回到 電腦科技及硬件討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客