MacBook Pro

Computer Technology + Hardware Talk
各位可在此處交流及討論有關電腦硬件、系統及技術上的問題

版主: Cyber Oxygen

MacBook Pro

文章S'tephen » 9日 2月 2006年, 08:10

google 寫:蘋果電腦- MacBook Pro

它配備了雙核心Intel 處理器,速度比現有的PowerBook G4 快達4 倍;MacBook Pro 具有8 倍的繪圖資料頻寬、內建iSight ... 透過iChat AV,您可以同時和最多3 位人士進行視訊 對談;MacBook Pro 還附有蘋果最新的Photo Booth 軟體,讓您透過iSight 拍攝各種 ...

www.apple.com.tw/macbookpro/ - 17k -
http://www.apple.com.tw/macbookpro/

圖檔圖檔

好似系新野 :-? post 一 post 先。唔知系咪真系好勁呢!蘋果雙核心Intel 處理器的手提電腦,
    玩maya 唔知會唔會render 得快d呢?

頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: MacBook Pro

文章CraZ3D » 9日 2月 2006年, 09:00

S'tephen 寫:好似系新野 :-? post 一 post 先。唔知系咪真系好勁呢!蘋果雙核心Intel 處理器的手提電腦,
玩maya 唔知會唔會render 得快d呢?

:wink: 上個月的舊聞了, 頭版都有講喇 :!:
肯定快左, 不過唔知咁系咪就叫做"勁"喎 :mrgreen:
頭像
CraZ3D
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 富X代

文章THEKING2078 » 9日 2月 2006年, 23:51

次次都系咁!!!當拒出左D(近)野??打後果幾個月可能會出部G5 note book?消費者請小心???想當年我就賴左野?買部新出iMac G3(型號333??128RAM)????就出部PowermacG4出來呀!!!?相格不是很內??激到我死呀!!!就講返近D呀!!!聖誕出部ipodmano???之後就立即去ipod5代(睇到劇果部)??更可況PowerBookG4都己經能力升到咁??都系時候出部PowerBookG5了??真系忍一時電腦更近呀!!(以上純碎個人意建)
唔知現在買有無得Trade-in??等我拿部老爺機TradeTrade先??哈哈
HELLO
頭像
THEKING2078
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章chatho » 10日 2月 2006年, 00:21

放心啦...都解決唔到耗電量同散熱問題...
一定無powerbook G5 ga la,不過都唔好買macbook pro住
等software o個邊update o左先啦
仲有,個人覺得now買iMac G5(唔系intel dual core)絕對系時候!
20吋都只系11700!
Live For Create.
頭像
chatho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 電腦科技及硬件討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客