我想砌多部電腦

Computer Technology + Hardware Talk
各位可在此處交流及討論有關電腦硬件、系統及技術上的問題

版主: Cyber Oxygen

我想砌多部電腦

文章tklamtklam » 8日 8月 2006年, 14:56

我想再買多部電腦~!
除咗用嚟畫野之外,
仲用嚟打機,起碼打到戰地風雲!
各位~!如果砌機,點砌法呢~!唔該~!
頭像
tklamtklam
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: 我想砌多部電腦

文章leeho » 8日 8月 2006年, 16:38

tklamtklam 寫:我想再買多部電腦~!
除咗用嚟畫野之外,

:mrgreen: 戰地風雲 我的最愛 :mrgreen: UFOhk 記得 , 見到面少開兩槍 :wink:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章tklamtklam » 8日 8月 2006年, 18:10

leeho 寫:
除咗用嚟畫野之外,

:mrgreen: 戰地風雲 我的最愛 :mrgreen: UFOhk 記得 , 見到面少開兩槍 :wink:

但系我用番版戰地風雲,唔知點上網玩!
你有無玩cs架
頭像
tklamtklam
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 9日 8月 2006年, 00:37

除?用?畫?之外,
仲用?打機,起碼打到戰地風雲!

你都幾富貴播兄弟!度住一百幾十個黎洗洗先啦。
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章tklamtklam » 9日 8月 2006年, 01:18

wkin99 寫:
除?用?畫?之外,
仲用?打機,起碼打到戰地風雲!

你都幾富貴播兄弟!度住一百幾十個黎洗洗先啦。

唔系呀~!我要打爛豬仔錢罌,先買到架~!
如果我富貴~!一早買咗MAC機,仲砌機咩~!嗚~!.....! :(
頭像
tklamtklam
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 9日 8月 2006年, 01:38

tklamtklam 寫:你都幾富貴播兄弟!度住一百幾十個黎洗洗先啦。

唔系呀~!我要打爛豬仔錢臭罌,先買到架~!
如果我富貴~!一早買?MAC機,仲砌機咩~!嗚~!.....! :([/quote]

吾系化!你想入MAC機!就我部啦,平平地賣過比你,我反而想砌部PC用。

赤貧公仔佬﹣﹣字
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章tklamtklam » 9日 8月 2006年, 03:14

wkin99 寫:
tklamtklam 寫:你都幾富貴播兄弟!度住一百幾十個黎洗洗先啦。

唔系呀~!我要打爛豬仔錢臭罌,先買到架~!
如果我富貴~!一早買?MAC機,仲砌機咩~!嗚~!.....! :(

吾系化!你想入MAC機!就我部啦,平平地賣過比你,我反而想砌部PC用。

赤貧公仔佬﹣﹣字[/quote]
唉~!堅哥~!MAC機,對我嚟講系貴價野~!真起買唔起~!
最幣系想搵番版,都困難過人,仲話想要一部機又做到野,又打到機~乜都得嘅!我諗都幾難~!所以MAC機,我諗嚇就算啦~! :cry:
頭像
tklamtklam
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 9日 8月 2006年, 03:59

tklamtklam 寫:唉~!堅哥~!MAC機,對我?講系貴價?~!真起買唔起~!
最幣系想搵番版,都困難過人,仲話想要一部機又做到?,又打到機~乜都得?!我諗都幾難~!所以MAC機,我諗嚇就算啦~! :cry:

咁就真系咪諗MAC機啦,就系DMAC 又無咩Game玩,上網又好多吾支援,D番鹼又少.....

所以我都諗住砌PC,你砌左D咩內容請通知聲,等我參考下,THX :wink:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 9日 8月 2006年, 12:14

tklamtklam 寫:
leeho 寫:
除咗用嚟畫野之外,

但系我用番版戰地風雲,唔知點上網玩!
你有無玩cs架

:wink: 上網先有分 , 單機玩好悶 :P 正版先可以上網 , 因為開始時要轉一下只碟 , 才能入房玩 , :mrgreen:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 9日 8月 2006年, 12:24

wkin99 寫:
tklamtklam 寫:唉~!堅哥~!MAC機,對我?講系貴價?~!真起買唔起~!
最幣系想搵番版,都困難過人,仲話想要一部機又做到?,又打到機~乜都得?!我諗都幾難~!所以MAC機,我諗嚇就算啦~! :cry:

咁就真系咪諗MAC機啦,就系DMAC 又無咩Game玩,上網又好多吾支援,D番鹼又少.....

所以我都諗住砌PC,你砌左D咩內容請通知聲,等我參考下,THX :wink:

:wink: 堅兄 , 砌PC 好呀 , pc多樣化有打得機 , 有睇得碟 , 軟 , 硬 件支援又多
, 值得投資 , :wink:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 電腦科技及硬件討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客