在下0既草網頁,內有portfolio,多多指教!

歡迎各[ CG人 ] 在此求職 或 [ Freelancer ] 求 JOBs
請先閱讀"使用守則 "

在下0既草網頁,內有portfolio,多多指教!

文章gar_28 » 13日 6月 2008年, 23:35

http://www.grassonbrain.com/

呢個系我個網呢,荒廢0左一段日子後近月執番正,各位可得閒上去坐呢,thx
每天都是一份禮物
gar_28
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章h2o » 16日 6月 2008年, 18:10

你之前都有 post d 作品上黎, 唔錯唔錯, 比以前進步左, keep on :wink:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章gar_28 » 16日 6月 2008年, 23:11

:D THX !
每天都是一份禮物
gar_28
討論區新秀
討論區新秀

文章moc » 18日 6月 2008年, 01:34

其實我覺得呢位姐姐(應該系姐姐掛...).....范疇好雜..我都靜靜地上去仔細咁觀摩過...
頭像
moc
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 18日 6月 2008年, 10:04

:mrgreen: 畫面好正 , 背景音樂好正 , 作品好正 !
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章gar_28 » 18日 6月 2008年, 22:41

:oops: 哈哈,都少少呢,尤奇3d0個d..就真只系系玩下的以前,主要做0既都系flash animation,不過有時老板,客等要求到,實在好多類型0既0野都要試做,好難專做一樣...唔系好難搵食。

我不知幾想只靠畫0下插畫咁就可搵到足夠錢,得0既,但我估要有非常出色0既畫功,同埋夠擴0既人際網絡,可惜在下又暫未有咁0既能力,只好繼續努力吧 :)
多謝moc 你0既意見!
每天都是一份禮物
gar_28
討論區新秀
討論區新秀

回到 CG Artists Looking 4 Jobs

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客