有關 MAYA PLE CONTEST

有關 不同種類的Animation 技巧討論

版主: 陳根

有關 MAYA PLE CONTEST

文章陳根 » 25日 2月 2004年, 02:56

得到aliaswavefront 的正式回覆,參賽者不能使用Mocap data ,否則有機會被取消參賽資格.
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章CraZ3D » 25日 2月 2004年, 03:02

唔該 ! 你有冇參加個比賽 ??

有關 Mocap data :

會唔會有冇人用左 mocap data , 再reduce d key , 扮手 key 呢 ?

or

d 手 key野正到比人誤為 用 Mocap data 呢 ....
頭像
CraZ3D
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 富X代

當然有啦

文章陳根 » 25日 2月 2004年, 08:59

哈哈哈,正常黎講就梗系無啦,起碼我自己唔會咁做先,但我就系知道有人咁做過先講出黎嘛,唔會咁做o既,聽左咪會當我講廢話囉,會咁做o既,咪記住佢囉.

我要提醒o既,當然唔系好似你咁o既老手啦,我提緊某d 唔多生性o既學院仔呀, " 無精面走架"。 :D

各位唔會咁做o既,咪當我講廢話囉,無所謂。 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

回到 ■ Animation

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 3 位訪客