墨爾本pixar 二十年巡回展門外o既一盞燈

有關 不同種類的Animation 技巧討論

版主: 陳根

墨爾本pixar 二十年巡回展門外o既一盞燈

文章陳根 » 17日 7月 2007年, 01:06

圖檔
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章liarliar » 17日 7月 2007年, 09:35

真定假o架
系唔系又系用renderman整出黎comp 上去
以示renderman有幾咁以假亂真呀?

:)
愛人難,我肯學,定能愛下去!
liarliar
討論區新秀
討論區新秀

文章soSmall » 19日 7月 2007年, 02:10

個棧野系真架、個exhibition我都有去。
拒地仲泊左部車系出口位附近添、系Car既其中一個各色。
(但我個Fd話部車其實系舊車、所以只有凹恨)

陳根兄、你住系Melbourne架?
我而家都在Melbourne呀
:mrgreen:
頭像
soSmall
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 19日 7月 2007年, 02:16

巨根兄系 pixar 忠實 fans 黎架 :lol:

如果有日呢盞燈系香港出現就好 :mrgreen:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章pazu » 20日 7月 2007年, 01:19

h2o 寫:巨根兄系 pixar 忠實 fans 黎架 :lol:

巨根兄系transformer黎架, 佢系會變盞燈
pazu
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章陳根 » 20日 7月 2007年, 09:48

pazu 寫:
h2o 寫:巨根兄系 pixar 忠實 fans 黎架 :lol:

巨根兄系transformer黎架, 佢系會變盞燈

Top student 系唔系玩野。 :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

知我者莫若水哥。 :wink:

harryling,我唔系住響墨爾砵,唔好意思令你誤會左啦,你去過個會場,仲有無影其他相呀 ? 有就post d 上黎好喎....唔該。 :wink:
右:"我們應該尊重不同種類所擁有的不同天性,應該避免強逼對方接受自已的理念。我們共通的目的是什麼 ? 總之就是- 生存下去- 吧 。"
頭像
陳根
討論區主持
討論區主持

外號: 根製作

回到 ■ Animation

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客