新世紀福音戰士新劇場版:序.Evangelion:1.0 You Are Not Alone 特別版

2nd Hand Trade
想把自己不再使用的電腦硬件或產品出讓嗎? 請先閱讀"使用守則 "

新世紀福音戰士新劇場版:序.Evangelion:1.0 You Are Not Alone 特別版

文章俏女傭 » 28日 7月 2008年, 17:31

屋細冇位放,所以轉讓

有紅袋一大個

友情私人醒的電影海報

及應有的package (內有poster)

Disc 1:
.本篇/劇本
.日語原聲 (dts-ES & Dolby Digital-EX)
.粵語配音
.中英文字幕
Disc 2:
.Explanation of Evangelion: 1.01 (場境解說)
.Rebuild of Evangelion: 1.01 (未刪剪CG篇及制作映像)
.Angel Of Doom PV
.劇場特報/預告篇

封入特典
.解說小冊子 (限定版)
.2張紀念膠卡
.4張明信片
.19吋 x 27吋海報

請p.m我 價錢面議 :D
我是一名俏女傭,人見人愛俏女傭
俏女傭
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章h2o » 28日 7月 2008年, 18:55

好似出左一個月多d 咋 wow.... 咁唔值得收藏 ar :lol:

我仲心大心細, 諗緊買唔買添 :roll:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章俏女傭 » 28日 7月 2008年, 19:21

唉!聽你咁講,真系放好定唔放好!

個pakage拆都未拆過! :lol: :lol:
俏女傭
討論區新秀
討論區新秀

文章ed209 » 28日 7月 2008年, 23:03

水哥, 咪玩啦, 你搵搵埋埋咁多, 舊幾水套dvd都要諗咁耐? 8)
頭像
ed209
討論區主持
討論區主持

文章俏女傭 » 29日 7月 2008年, 23:00

各位此DVD己賣出了,謝謝支持! :wink:
俏女傭
討論區新秀
討論區新秀

文章h2o » 29日 7月 2008年, 23:40

EVA 我睇左 4-5次, 今集只系改左 cg 畫, 某d使徒改左樣, 改左型號..... 其他一樣.... 我冇勇氣買 :cry: :cry:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

回到 二手交易區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客