[誠征]有無人有idN 設計雜志?

2nd Hand Trade
想把自己不再使用的電腦硬件或產品出讓嗎? 請先閱讀"使用守則 "

[誠征]有無人有idN 設計雜志?

文章S'tephen » 23日 3月 2006年, 01:55

[誠征]有無人有idN 設計雜志? :) 做功課的資料搜集
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章milkboy » 26日 3月 2006年, 15:51

攪錯呀,idN.......設計系學生應該有點品味,每個月人手一本好合理,雖則我自己都無睇9年。
milkboy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章wkin99 » 26日 3月 2006年, 19:44

milkboy 寫:攪錯呀,idN.......設計系學生應該有點品味,每個月人手一本好合理,雖則我自己都無睇9年。

hahaha!牛奶仔你都好玩野,idN我都有一本舊的,吾多update.
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章milkboy » 26日 3月 2006年, 20:29

大專生自發性必看精神讀物咪又系“一本大便”,被人迫下先睇其他囉,估中左哩。
milkboy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章milkboy » 26日 3月 2006年, 20:47

陰功......原來1年4期加2期特刊,咁即系季刊。
milkboy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章S'tephen » 27日 3月 2006年, 01:42

我向圖書館找到有了。謝謝兩位留意。

圖檔
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章S'tephen » 27日 3月 2006年, 02:55

milkboy 寫:大專生自發性必看精神讀物咪又系“一本大便”,被人迫下先睇其他囉,估中左哩。

做大專生好窮囉!邊有咁多錢買野,個人喜歡 Cinefex 多過 idN。
起書店企下咁,看幾分鍾 Cinefex 。企下睇下就滿足啦! :-?
如果唔系一本Cinefex 期期$120,一本idN 期期$70。早就破左產啦!

PS. 對上個次睇“一本便便”,是理發時看過下。個d雜志囉!唔記得d名。
不過本雜志 recall 好多導演的背景,我覺得d內容唔系太差。
有文化的人自己會找到自己想看的文章。 :mrgreen: 系 user 問題!
〔相反,無文化的人點睇百科全書,只是自討沒趣)

大家文化差異實在太多,比較難交流。
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章stantang » 27日 3月 2006年, 10:03

S'tephen 寫:
milkboy 寫:大專生自發性必看精神讀物咪又系“一本大便”,被人迫下先睇其他囉,估中左哩。

做大專生好窮囉!邊有咁多錢買野,個人喜歡 Cinefex 多過 idN。
起書店企下咁,看幾分鍾 Cinefex 。企下睇下就滿足啦! :-?
如果唔系一本Cinefex 期期$120,一本idN 期期$70。早就破左產啦!
[quote]

The HMV at TST has idn sample, you can read it for free there! :roll:
頭像
stantang
討論區主持
討論區主持

回到 二手交易區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客