SONY G520 21" CRT monitor

2nd Hand Trade
想把自己不再使用的電腦硬件或產品出讓嗎? 請先閱讀"使用守則 "

SONY G520 21" CRT monitor

文章choppy » 23日 5月 2007年, 17:17

a ) 物 品 名 稱 : SONY G520

b ) 物 品 描 述 : 這個monitor使用了數年,尺寸為21吋,機身仍保養良好,沒有任何問題,個人轉用lcd故出售.

c ) 物 品 所 在 地 : 香港

d ) 物 品 保 用 : 沒有

e ) 物 品 有 關 的 網 站 : http://www.dooyoo.co.uk/crt-monitor/sony-cpd-g520/

f ) 物 品 圖 片 : 後補

g ) 聯 絡 方 法 : choppywan@yahoo.com

h ) 售 賣 價 錢 : 港幣4,500元正(原價港弊7000元正)

i ) 售 賣 結 束 時 間 : 2007年6月30日
永遠的巨石3D動畫制作團隊
http://www.longlastingrock.com/phpbb/index.php
頭像
choppy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章pazu » 24日 5月 2007年, 16:12

你都識講用?幾年, 仲想賣多過半價?900都冇咩可能. 你個價, 已經可以買全新lcd 廿幾吋.
如果你有心賣, 你不如上網search 同款二手幾值幾錢.
pazu
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章milkboy » 25日 5月 2007年, 13:05

我諗鴨寮價around 600.....其實CRT留番都好架,我都留左部21吋,等佢好似“撥輪電話”咁升值,肯定值錢過留LCD。 :mrgreen:
milkboy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章choppy » 26日 5月 2007年, 14:41

:( 喔!!!原來宜家咁賤價了,唔該哂兩位!!

哈哈~~21吋都幾阻地方,有地方留返都架,都唔系咁捨得.
永遠的巨石3D動畫制作團隊
http://www.longlastingrock.com/phpbb/index.php
頭像
choppy
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章pazu » 27日 5月 2007年, 09:28

唔系而家咁賤價, 電子產品不嬲都系咁, 一用過就最多6,7成, 有保養就好d .如果唔系差少少人地不如買新既唔好.g520, at least 2001就已經出現, 而家都2007. 點都唔會仲賣到4千幾. 網上有賣既2手都系500左右
你用?幾年, 應該連保用都冇, 又系crt, 壞?有冇零年換都系問題.
就好似以前成皮野既wega crt 電視, 而家都唔會仲賣到4,5千
想知道出埋價合唔合理, 只要掉番轉當你系買家, 你會唔會肯用呢個價錢去買件貨就知 :wink:
pazu
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 二手交易區

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客