和記寬頻~~~~~

有關 GAME 開發 的CG應用

和記寬頻~~~~~

文章leeho » 13日 2月 2004年, 22:46

: :-| :-|

小弟是用和記寬頻上網玩RAINBOW SIX 3 , 已往都是很快的 , 但不知為何03年12月開始 , 變慢了看不到GAME房速度 , 自己速度由30變成 1000 :o 打電話去問過 , 技術人員又來睇過 , 始終都找不出原因何在 :( :( :( 上網是很快 :( :( 但是主要的不能配合 :( :( :( 有什麼用呢 ? 我決定約滿後轉台 :( :(

您們能否給一些意見嗎 :?:

U F O HK 上
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章HONG KONGer » 14日 2月 2004年, 13:50

我都用緊!但系唔覺有問題波.
你睇下用BT可以去到幾快咪知囉.
和記系全港最快架喇!10Mb獨享Upload,好多大廈想用都冇得用,千奇唔好轉呀.
BT講Upload家嘛,轉左會慢左唔少.你試下 limit 個 upload speed就知.

我個和記連 Login 都唔洗,開機即上,仲可以每部機一個真 IP,連 router 電費都慳返. :mrgreen: :mrgreen:
附加檔案
HONG KONGer
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 15日 2月 2004年, 00:05

HONG KONGer

您有無上網玩RAINBOW SIX 3 是否和我的一樣 :cry: :cry:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章HONG KONGer » 15日 2月 2004年, 02:12

I don't play games sorry
HONG KONGer
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leeho » 15日 2月 2004年, 03:22

可惜 :(
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 Game Development

誰在線上