Online Game開發招集人才

有關 GAME 開發 的CG應用

Online Game開發招集人才

文章andywisdom » 19日 9月 2004年, 20:04

如果你有興趣開發屬於自己的Online Game,可以加入我們,我們現正招集各方面人才開發一個屬於我們的Online Game,希望有日能推出市場,游戲大綱我們巳經有,全部會員來自不同地方都巳經開始工作,但礙於人手不夠,希望有興趣的你能加入。
現正須要以下方面人才:繪圖員
2D動畫人員
3D人員
Online Game程式員
綱絡人才
有興趣的朋友請到以下論譠報名,報名前要做會員先!
http://monkeyying1314.no-ip.info/Discuz ... hp?tid=349

如有什麼問題可用MSN 問我:andywisdom@hotmail.com
andywisdom
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章Qbb » 19日 9月 2004年, 23:23

Team suck

星河滿月
2. 我想做2D動畫, 不過我諗我要練多D先
拍照人員我都得架, 因為我好鍾意影相架
唔知有冇配樂呢?? 我諗我都應該OK既, 不過我要買keyboard先~
3. 身在香港
5. 作左啦, 出左post, 不過有人睇冇人覆~

步飛
題外話..你以上所講的東東...我無樣識>.<凸
做唔到GM

kty75
Kenny Tsui
3D modeler and Texture artist.
high-res / low res
Vancouver , Canada
what kind of online ? MMORPG ? ACTION ? FPS ? ...etc

gp05r
1 Alvin
2 我想做3d 果part 我用maya~premiere 同aftereffect 都識,畫畫我都ok,風格似
日本漫畫果d
3 hk
4 [email]gp05r[/email]
5 later先有wo.."

火柴人
program,network,server maintenance都ok

1.Nick
2.Program人員
拍照人員
3.Kowloon
4.later add u
5.未有

lapki2001
1.Rocky Chau(仇立奇)
2.Program
3.hk(Sheung Shui)
4.lapki2001
5.人魔狂

chidon0513
1.Chin Hong(don)
2.2D動畫人員
Program人員
marking
3.Taiwan

小皇妹~
1.pinky~
2. 我想做畫畫~ 2D動畫人員都想做~不過驚畫得唔好^^:
3.japan
5.o羊story都得?? @@"

cnlcom
1. Lawrence
2. Program
3. USA

Daniel
1. Daniel
2. Program&2D
3. HK
4. daniel_tsui10
5. 寫緊
Qbb
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Qbb » 19日 9月 2004年, 23:26

http://monkeyying1314.no-ip.info/Discuz ... hp?aid=371

Good Game !!!!!

I will buy this , pay you my hot dog !!!

Very Good
Qbb
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Qbb » 19日 9月 2004年, 23:43

曹博士 can help you !!!!!
Qbb
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Qbb » 19日 9月 2004年, 23:43

I am 雙失小朋友

Please recuit me !!!!
Qbb
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Qbb » 19日 9月 2004年, 23:44

I am 硬膠仔
Qbb
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章CK » 19日 9月 2004年, 23:49

8) 話明''開發'',是不是有志者才可以 join,但就無人工?
你知啦,香港地,無人工做野只可以一時三刻?!
我唔使食,我阿媽都要 開飯架?!
所以我最闔心既都系 錢 ??
是不是沒有人問過這個問題?
CK
討論區新秀
討論區新秀

文章andywisdom » 20日 9月 2004年, 03:11

Qbb!我話你知,你所給我的意見,是我所須要的,多謝你,由今天開始,我很想約你出來見面,因為我希望你能給我能給我多點意見,我也希望盡我所能見到你,講解一下我所發展的計劃!如果你也有這樣想法請給我聯絡方法
andywisdom
討論區新秀
討論區新秀

文章LoGao » 20日 9月 2004年, 10:49

CK 寫:8) 話明''開發'',是不是有志者才可以 join,但就無人工?
你知啦,香港地,無人工做野只可以一時三刻?!
我唔使食,我阿媽都要 開飯架?!
所以我最闔心既都系 錢 ??
是不是沒有人問過這個問題?

佢系搵志同道合o既人一齊搞作,為興趣,無錢o既. :lol:

詳情
http://www.cgvs.com/forum/viewtopic.php?t=4088
o}-<
頭像
LoGao
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章vincent » 4日 11月 2004年, 00:28

如果只是為興趣而沒有薪酬去做其實都系幾難o既事
因為好難會有人可以full time去做而唔work for living
如果 part time 去做又會花上好漫長o既時間先可以完成
唔系都唔會有咁多人想去 get funding 去做 game...

E 個只系我的個人意見 ^^"
頭像
vincent
討論區新秀
討論區新秀

回到 Game Development

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客