想問feva work 既課程有無伏?

CG Education
討論有關CG課程,不論初學者/持續進修/ 學位或碩仕課程 ; 以及本地,國內或外地升學等.

想問feva work 既課程有無伏?

文章0gary0 » 10日 10月 2015年, 02:15

本人報左Android X Unity 3D 遊戲設計工作坊
http://www1.fevaworks.com/portal/site/c ... NWIANDGAME

係課程放break 果陣開始有人sell嘢
兩個課程分別5000蚊同3000蚊,分別學Android Unity Game 同 PC Unity
佢話我呢gp咁啱有優惠5000蚊果個減一半,3000蚊果個1000蚊有交易
報名又送尿袋 又送航拍 又有平價平板電腦 又有usb火牛 最後仲有證書tim
報名仲送新課程姐係本來30hrs 會送多30hrs 新既課程比你
樣樣嘢都講到我咁啱就係萬中無一中獎咁款

我想問呢間野業界係點睇?
有無人上過佢堂分享下?
0gary0
討論區新秀
討論區新秀

外號: 哲學就是1872333

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: 想問feva work 既課程有無伏?

文章ayakiryu » 10日 10月 2015年, 09:24

樓主,其實我上個佢地的免費講座都係一樣。重要一點我從來唔相信報左呢d course 有咩得着。建議樓主可以去digital tutors 買佢地package 平均可以300幾比你睇佢地d tutor一個月,包你有得着。
http://www.digitaltutors.com/11/index.php
ayakiryu
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Re: 想問feva work 既課程有無伏?

文章0gary0 » 10日 10月 2015年, 16:22

Thanks 唔該曬
0gary0
討論區新秀
討論區新秀

外號: 哲學就是1872333

回到 C G 課程及進修交流

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客