應讀邊間

CG Education
討論有關CG課程,不論初學者/持續進修/ 學位或碩仕課程 ; 以及本地,國內或外地升學等.

文章tylau » 4日 9月 2003年, 10:40

ChildPark 寫:大佬呀!一個月你想學習到什麼呢?呢行技術沒有速成的,不如買本書仲好,免浪費金錢!等我仲熱心提供資料,原來又是一名不成熟的人!

系佢咋, 唔系我.
tylau
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章沉睡中的龍 » 4日 9月 2003年, 11:03

ChildPark 寫:大佬呀!一個月你想學習到什麼呢?呢行技術沒有速成的,不如買本書仲好,免浪費金錢!等我仲熱心提供資料,原來又是一名不成熟的人!

駛唔駛咁講呀
我只留在香港個幾月, 又想找些入門班, 當然系那一類的課程

你提供資料的目的系俾大家參考, 點解你會話你不成熟?
成熟些, 講野經下你個腦 :lol:
沉睡中的龍
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章rryria » 4日 9月 2003年, 11:34

childpark兄有佢o既道理

一個月... 跟本天方夜譚...

multimedia的范疇大得很...

就不計思維上的訓練(人腦)
只是軟件同硬件上的技術訓練都起碼要三年(仲要未必精果只)

這一行沒有捷徑的 :wink:
頭像
rryria
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leelingzone » 4日 9月 2003年, 15:05

ChildPark 寫:城市大學的持續進修課程和藝術中心的課程都幾好,前者悠久!

有無網址呀?請post
leelingzone
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章leelingzone » 4日 9月 2003年, 15:09

沉睡中的龍 寫:

駛唔駛咁講呀
我只留在香港個幾月, 又想找些入門班, 當然系那一類的課程

你提供資料的目的系俾大家參考, 點解你會話你不成熟?
成熟些, 講野經下你個腦 :lol:

請問你在港留幾耐同埋你最想去邊到讀,不如你講出你最想去邊到讀,預算,同埋想讀的咩科仲好啦
leelingzone
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章eric2002 » 12日 11月 2003年, 17:27

理工城大都好喎 :D 唔打得都睇睇得嘛 :D
eric2002
討論區新秀
討論區新秀

上一頁

回到 C G 課程及進修交流

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 14 位訪客