hkdesign Gradshow

CG Education
討論有關CG課程,不論初學者/持續進修/ 學位或碩仕課程 ; 以及本地,國內或外地升學等.

hkdesign Gradshow

文章S'tephen » 17日 6月 2005年, 18:05

--------------------------------
--------------------------------

正形設計2005展

日 期 :17/6/2005 (星期五) 18:30-20:00; 18-19/6/2005 (星期六至日) 10:00-20:00; 20/6/2005 (星期一) 10:00-18:00

地 點 :香港大會堂展覽廳

http://www2.lcsd.gov.hk/cf/search/cultu ... 5&id=35794

圖檔

圖檔
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章HapZungLam » 17日 6月 2005年, 23:37

I want to go...... damn it
頭像
HapZungLam
討論區主持
討論區主持

文章S'tephen » 23日 6月 2005年, 08:41

圖檔

圖檔
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 23日 6月 2005年, 23:19

不如 post 埋 IVE grad show d 相, 我見到你影左好多, hehe :mrgreen:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章S'tephen » 24日 6月 2005年, 00:06

圖檔

h2o 寫:不如 post 埋 IVE grad show d 相, 我見到你影左好多, hehe :mrgreen:

等個show完左先,貼多d啦! :D 你估下,右邊個是垃圾筒嗎?
Deaign show是很有趣,好多野睇!朋友們記得去呀!

頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章LoGao » 24日 6月 2005年, 00:58

個紙杯桶o系觀塘apm 有得賣
o}-<
頭像
LoGao
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章S'tephen » 24日 6月 2005年, 23:33

h2o 寫:不如 post 埋 IVE grad show d 相, 我見到你影左好多, hehe :mrgreen:

:oops: 點解我見不到 h2o兄你喎!哈哈

這一來一回,見下d舊同學,也很想知Naveen老師是什麼樣!
 聽聞Naveen教得不錯,走個刻,舊同學才說“他就是了”,錯過了。
 所以我還是看不清楚! :mrgreen:

最後由 S'tephen 於 25日 6月 2005年, 01:39 編輯,總共編輯了 1 次。
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 25日 6月 2005年, 01:33

S'tephen 寫:這一來一回,見下d舊同學,也很想知Naveen老師是什麼樣!

佢咁大份都睇唔到 :lol:

觀塘 IVE year2 做得唔錯, 佢地再努力d 會唔錯 (下年揀人就會好頭痛!!:x )

p.s. 我都見唔到我 d 舊同學...... 失散哂添 :cry:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章S'tephen » 25日 6月 2005年, 01:53

:) :有無留咭片,小弟未設計過個人咭片,留不了!又少了個識朋友的機會囉!
頭像
S'tephen
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 C G 課程及進修交流

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客