請問邊到有得進修平面設計及CG?

CG Education
討論有關CG課程,不論初學者/持續進修/ 學位或碩仕課程 ; 以及本地,國內或外地升學等.

請問邊到有得進修平面設計及CG?

文章greenfish » 16日 6月 2007年, 14:22

本人系公司主要系做一D簡單既平面設計,
但慢慢發覺自己既材料唔足夠,
所以希望進修平面設計...........
另外本人亦想學CG,
所以希望各位能夠介紹一d課程俾我讀,
咁當然最好系part time讀喇!!thx!!
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章greenfish » 23日 6月 2007年, 15:43

http://www.unisoftnet.com/design_html/p ... am_pda.htm

我搵到一個呀~~~唔知你地認為好唔好呢~~???
俾d意見呀!!因為28號就開班喇~~~~
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

文章h2o » 24日 6月 2007年, 13:14

unisoft 既 design course 冇聽過d人話好 bor...... co1, 正形 都好過佢啦
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章greenfish » 29日 6月 2007年, 02:31

h2o 寫:unisoft 既 design course 冇聽過d人話好 bor...... co1, 正形 都好過佢啦

thx你~~~~我都問過其他朋友,都覺得形正會好d~~~~
唔該曬你~
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

回到 C G 課程及進修交流

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客