WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

有關使用Wacom 數碼繪圖板的心得及討論

WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

文章greenfish » 30日 6月 2007年, 15:03

greenfish
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

文章wkin99 » 30日 6月 2007年, 17:29

greenfish 寫:WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

INTUOS 2 定 INTUOS 3
系3就即買吾好諗。

http://www.wacom.com.hk/intuos3_A5.php
如官方價要二千幾
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Re: WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

文章greenfish » 2日 7月 2007年, 14:21

wkin99 寫:
greenfish 寫:WACOM INTUOS 6X8 二手 $1000 算唔算貴呢??

系3就即買吾好諗。

http://www.wacom.com.hk/intuos3_A5.php
如官方價要二千幾

系1呀......................
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

文章AnthonyYung » 2日 7月 2007年, 17:26

greenfish 寫:
wkin99 寫:

系3就即買吾好諗。

如官方價要二千幾

1系點樣ga?
真系未聽人講過
AnthonyYung
討論區新秀
討論區新秀

文章moc » 2日 7月 2007年, 20:25

Wacom呢件野......超難壞......(撞USB port燒則例外....)
故此......基本上...一世人只需要買一塊而己........
最緊要你買咗後...唔好搞搞嚇...覺佢唔順眼.........
另外...如果真系咁計.......有需要成日用......咁買塊好一點的吧.......
對一世架...(最少對十年以上.....)..
頭像
moc
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章greenfish » 3日 7月 2007年, 22:57

AnthonyYung 寫:
greenfish 寫:
wkin99 寫:

系3就即買吾好諗。

如官方價要二千幾

1系點樣ga?
真系未聽人講過

應該有1既,,,,,,如果唔系點會有2呢~
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

文章greenfish » 3日 7月 2007年, 22:58

moc 寫:Wacom呢件野......超難壞......(撞USB port燒則例外....)
故此......基本上...一世人只需要買一塊而己........
最緊要你買?後...唔好搞搞...覺佢唔順眼.........
另外...如果真系咁計.......有需要成日用......咁買塊好一點的吧.......
對一世架...(最少對十年以上.....)..

你都講得巖~~~
greenfish
討論區新秀
討論區新秀

回到 WACOM tablet 討論

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客