普通到不能普通的椅子 給點意見

公開制作中的 2D/插圖/慨念圖或有關Making of,與其他網友論討

版主: purehay, Andrew Lee

普通到不能普通的椅子 給點意見

文章hyman » 20日 8月 2008年, 01:55

想增進下畫圖 隨手畫左出來
之後scan左入電腦用PhotoShop去上色
請大家比d寶貴意見

稿畫得線都唔系好直....枉我讀設計
上色技巧又唔系好得 期待大家意見比我改進
wancom instous3 畫 板又系另一樣要練既野
各位高手真系比多d意見我改進 唔系遲d出來點搵食....

關於brush大小都系改唔到painter 同PS 只能用"[" "]"改大小
alt + space 拉枝筆都系唔得 當當聲 可能同輸入法撞?
附加檔案
草稿
我叫佢半完成....好似仲系差d
hyman
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章Andrew Lee » 20日 8月 2008年, 10:45

三言兩語好難解釋, 最老土而又最有用既意見系

Practice makes perfect
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章hyman » 20日 8月 2008年, 17:56

我會練習多d 謝謝
下面e張用painter畫
附加檔案
better!
hyman
討論區新秀
討論區新秀

回到 2D | Concept Art (WIP)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 5 位訪客