小弟sketch book已經運作, 歡迎各位光臨

公開制作中的 2D/插圖/慨念圖或有關Making of,與其他網友論討

版主: purehay, Andrew Lee

小弟sketch book已經運作, 歡迎各位光臨

文章sk » 27日 2月 2007年, 10:42

雖然整個網站尚未完工, 但sketch book已經運作, 歡迎各位光臨 :D http://www.skronex.com

Because this is my friend's server, so sometime will a bit slow or dead(when under a bit high traffic :P).
附加檔案
最後由 sk 於 28日 2月 2007年, 20:09 編輯,總共編輯了 1 次。
sk
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章wkin99 » 27日 2月 2007年, 12:16

嘩!勁呀。

個網都做得好形,你現在還在imagi工作嗎?

你97年入一傳媒,正正那時我就去了另一間印刷傳媒當插畫師, :mrgreen: 第日出黎聚會大把野傾。
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章sk » 27日 2月 2007年, 14:21

wkin99 寫:嘩!勁呀。

個網都做得好形,你現在還在imagi工作嗎?

你97年入一傳媒,正正那時我就去了另一間印刷傳媒當插畫師, :mrgreen: 第日出黎聚會大把野傾。

多謝支持!!多謝支持!! :D
sk
討論區新秀
討論區新秀

文章arsiu » 27日 2月 2007年, 20:20

強ar,下次有聚會出來see 下真人同交流下
MY BLOG

http://arsiuarsiu.blogspot.com/
arsiu
討論區新秀
討論區新秀

文章LAMZA » 27日 2月 2007年, 21:25

woo~~~ok勁
D場景好正,可唔可以show下processing?
下次你真是要出o黎show 數下!

個server有d慢!

Thx~~~~ :mrgreen:
頭像
LAMZA
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章sk » 27日 2月 2007年, 22:17

LAMZA 寫:woo~~~ok勁
D場景好正,可唔可以show下processing?
下次你真是要出o黎show 數下!

個server有d慢!

Thx~~~~ :mrgreen:

ok!! email me if you guys have any function.
sk
討論區新秀
討論區新秀

文章Andrew Lee » 27日 2月 2007年, 22:54

不斷都聽到人講'香港無人才',我一直都吾同意,隨著近年認識香港業內人士越來越多,我就越相信我既想法, 希望大家浦頭多d, 團結多d

p.s. 你既網頁令我想重做我自己果個 :wink:
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章wkin99 » 28日 2月 2007年, 00:50

Andrew Lee 寫:p.s. 你既網頁令我想重做我自己果個 :wink:

咁o巖我都有同樣諗法 :mrgreen: 吾知sk果個用咩軟件做,我淨系曉Dreamweaver! :lol:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 28日 2月 2007年, 01:49

你既畫功我望塵莫及......

有 function 一定會通知埋你 :mrgreen:

p.s. 我個網頁系10年前用 notepad 打 html 黎做架.... 睇黎要"重生"先得
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章Calvinprince » 28日 2月 2007年, 09:16

:o good..
Calvinprince
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章sk » 28日 2月 2007年, 20:16

wkin99 寫:
Andrew Lee 寫:p.s. 你既網頁令我想重做我自己果個 :wink:

咁o巖我都有同樣諗法 :mrgreen: 吾知sk果個用咩軟件做,我淨系曉Dreamweaver! :lol:

其實我也只剛剛學Dreamweaver連JAVA也不懂. 如有興趣可交流下.
sk
討論區新秀
討論區新秀

文章Andrew Lee » 1日 3月 2007年, 02:41

sk 寫:其實我也只剛剛學Dreamweaver連JAVA也不懂. 如有興趣可交流下.

識吾識JAVA, 吾關事嫁, technical既野不嬲都吾系,亦吾應該系judge一件作品既尺, 我/我地欣賞你個網業系因為你既料, 有機會出黎交流下 :wink:
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章death_owo » 2日 3月 2007年, 23:14

好勁呀~~~ :o 我要畫到幾時先有咁既級數 :roll: ..........
death_owo
討論區新秀
討論區新秀

回到 2D | Concept Art (WIP)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 25 位訪客