Sketchcrawl Hong Kong 2007

公開制作中的 2D/插圖/慨念圖或有關Making of,與其他網友論討

版主: purehay, Andrew Lee

文章LAMZA » 18日 5月 2007年, 17:09

我帶多2個fd o黎!

1. h2o
2. wkin99(堅)
3. stephen
4. Andrew Lee
5. 神判peter
6. cyeahbao
7. Adrian Chan
8.Calvinprince
9 . leeho (豪 )
10. LAMZA
11. 訪客A
12. 訪客B
頭像
LAMZA
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章Yau Yi » 18日 5月 2007年, 17:46

Hi~我o巖o巖黎到~好有興趣參加~
可以話我知你o地會帶咪咩去ma?
因為我o巖o巖先認識咩叫SketchCraw~~
請指教~ :D
Yau Yi
討論區新秀
討論區新秀

文章wkin99 » 18日 5月 2007年, 18:01

Yau Yi 寫:Hi~我o巖o巖黎到~好有興趣參加~

我只你帶本6X8Sketch Book+兩支素描鉛筆,也可以用D線筆,個人喜好啦,無咩所謂,最緊要方便。 :mrgreen:

最驚聽日天氣差姐,而家都落緊雨了! :-?
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Yau Yi » 18日 5月 2007年, 19:44

wkin99 寫:
Yau Yi 寫:Hi~我o巖o巖黎到~好有興趣參加~

我只你帶本6X8Sketch Book+兩支素描鉛筆,也可以用D線筆,個人喜好啦,無咩所謂,最緊要方便。 :mrgreen:

最驚聽日天氣差姐,而家都落緊雨了! :-?

咁快就有回覆~Thank You~wkin99

我唔識畫畫,可唔可以參加ga?
你o地我一個都唔識ga~~~ =0=
Yau Yi
討論區新秀
討論區新秀

文章Andrew Lee » 18日 5月 2007年, 20:07

because the bad weather, the sketchcrawl might be postoned, it will be confirmed, please come back to this thread to check out tomorrow morning at 8am :wink:
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章Andrew Lee » 19日 5月 2007年, 07:53

重未收到大會通知取消與否, 請各位留意官方網頁

http://www.sketchcrawl.com/forum/viewtopic.php?t=2221&postdays=0&postorder=asc&start=30
www.andrewlee.hk
頭像
Andrew Lee
討論區主持
討論區主持

外號: Andrew Lee

文章wkin99 » 19日 5月 2007年, 08:30

剛聯絡了亞水,決定照去,大家記得帶畫具同雨具。 :mrgreen:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 19日 5月 2007年, 08:57

yup, 剛經過 yau ma tei, 陰天

依家出門口 la, c u
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章LAMZA » 19日 5月 2007年, 22:34

頂!
冇人post野,我o黎先>O<

Andrew Lee做乜閃人...我想睇你露兩手>O<
今日朝早竟然出太陽,重要勁曬 :mrgreen:
是第2轉先落雨 :-|

正,見到好多高手,期待下一次 :mrgreen:
附加檔案
頭像
LAMZA
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章Calvinprince » 19日 5月 2007年, 23:24

真的好好玩...一班人畫好好玩...幾時再攪呢 :D
附加檔案
Calvinprince
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章wkin99 » 20日 5月 2007年, 00:42

真系好有驚喜,估吾到咁多人黎畫野,而且大家都畫很好! :D
附加檔案
亞堅的寫生(油麻地,果欄)
亞堅的寫生(廟街榕樹)
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章moc » 20日 5月 2007年, 01:15

謝謝幾位貼圖.......
雖然我無去......
不過感受到大家的熱鬧.............
頭像
moc
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kamanwllllam » 20日 5月 2007年, 02:52

ya cool
我要明天先有時間post~~~ :cry:
sorry~

總之,今日好正 !
頭像
kamanwllllam
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 地獄小威廉

文章h2o » 20日 5月 2007年, 05:31

記得 SOS 呀!! 我搬屋中......

http://www.cg-forum.com/main/viewtopic.php?t=8223

p.s. Calvin 點解唔同我地 cg-forum 既人相認 :roll:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章leeho » 20日 5月 2007年, 08:07

:mrgreen: 我要遲d先可以張貼 , 家裡沒有素描器 :wink:
頭像
leeho
CGV討論區會員
CGV討論區會員

上一頁下一頁

回到 2D | Concept Art (WIP)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客