十五分鍾數碼設計比賽

公開制作中的 2D/插圖/慨念圖或有關Making of,與其他網友論討

版主: purehay, Andrew Lee

十五分鍾數碼設計比賽

文章wkin99 » 5日 7月 2007年, 19:40

十五分鍾數碼設計比賽(digital design tournament)

香港區: Saturday November 10th, 2007
http://cutandpaste.com/events/hongkong.html

http://cutandpaste.com/events/tournament.html

D快靚正既高手,系出激時候啦。

:mrgreen:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章h2o » 10日 7月 2007年, 17:09

有冇人 join 左?? 7月17日 deadline wow

我剛剛報左名 :wink:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章wkin99 » 10日 7月 2007年, 21:50

各位參加者,最緊要記得,記得,記得...

o趙香口膠呀! :roll:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 10日 7月 2007年, 22:39

有人會送個 kiss 俾參加者咁開心?? :lol: :lol:
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章h2o » 19日 7月 2007年, 00:48

有冇人參加左? 我收到 e-mail 去 test round 呀, 唔知大家系咪得個幾日 & 時段可以揀? :roll:
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章wkin99 » 19日 7月 2007年, 10:56

水,如入到圍要通知聲呀,等我地去現場為你打氣 :mrgreen:

kiss就吾知有無,不過睇左條片,個個參與者都o趙香口膠的,可能咁至形掛! 8)
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 19日 7月 2007年, 11:52

啊..... 你 post 出黎, 仲以為你有參加添..... 結果得我一個人去玩 :-|
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章wkin99 » 19日 7月 2007年, 19:02

h2o 寫:啊..... 你 post 出黎, 仲以為你有參加添..... 結果得我一個人去玩 :-|

今次你去探下路先,張個經驗告知大家,下次應會有多D人玩。 :mrgreen:

講真!我都吾太明成個比賽個玩法!!! :lol:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 19日 7月 2007年, 19:22

我唔系 drawing or painting 既人, 我玩 collage & comp, 未必夠時間 :oops:
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章wkin99 » 19日 7月 2007年, 20:36

h2o 寫:我唔系 drawing or painting 既人, 我玩 collage & comp, 未必夠時間 :oops:

咁到時D源材料是否自己准備帶去,咁又可否在家中演習下先。 :?:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 24日 7月 2007年, 17:08

我都冇練過, 玩 fonts & photo only, 不過我都有少少拿野......

當日既情況寫左入 blog, 希望下年大家都參加啦! :mrgreen:

http://hk.myblog.yahoo.com/h2o-ch4/arti ... -1&next=66
FB
My Lab
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

文章wkin99 » 24日 7月 2007年, 18:34

:o 真系超高難度,好在無報名姐。 :mrgreen:
頭像
wkin99
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 2D | Concept Art (WIP)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客