Window 7 x64 用唔到FumeFX ,vRay 等等????

各3ds max 用戶可在這裡交流問題和分享制作經驗

版主: xam, sobig

Window 7 x64 用唔到FumeFX ,vRay 等等????

文章myjimmy » 4日 1月 2010年, 11:28

唔好意思....
我想問問大家...
我用緊Window 7 x64 BIT...
MAX2009無問題....
之但系用唔到FumeFX ,vRay 等等????

請問大家知唔知點解......
myjimmy
討論區新秀
討論區新秀

外號: Jim

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章qoola » 4日 1月 2010年, 11:39

你的 Max 2009 是 64 bit 的嗎?
如果是 64bit 就需要安裝 64bit 的 plugin 了
承接各類 3D 繪圖工作 (卡通 , 室內 , 產品)
http://www.chchc.com
http://blog.chchc.com
http://ccchan.cgsociety.org

@﹏@|||
頭像
qoola
討論區新秀
討論區新秀

文章myjimmy » 4日 1月 2010年, 18:25

qoola 寫:你的 Max 2009 是 64 bit 的嗎?
如果是 64bit 就需要安裝 64bit 的 plugin 了

唔好意思,我講小左...
我個MAX2009都系64 BIT...
而FUME FX,AFTERBURN 等等都系64BIT的...
全部INSTALL 到...無問題.....

但系一去到CLICK "Authorize"... 個License Server既時侯...
會彈出一個WINDOW.
入面顯示 " 已取消瀏灠該綱頁 "
搞到想打KEY都打唔到....

點算好呀......HELP~~~~~~~ :cry:
myjimmy
討論區新秀
討論區新秀

外號: Jim

文章sobig » 10日 1月 2010年, 16:20

可能d crack 未support win 7 x 64bit
香港 3ds max 用戶組

cg is for fun, not for money.
otherwise, cg is not yours.
頭像
sobig
討論區主持
討論區主持

文章macrossmo » 10日 1月 2010年, 21:10

唔用翻版 = 解決問題
頭像
macrossmo
CGV討論區會員
CGV討論區會員

外號: 無陳

文章stevenchan3d » 11日 1月 2010年, 10:09

試過 Xp 64bit 有同樣問題, 不過之後又無事, 唔記得點樣搞... :roll:
頭像
stevenchan3d
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 Autodesk 3ds Max

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客