我做既防止虐待動物系列 <多圖>

各3ds max 用戶可在這裡交流問題和分享制作經驗

版主: xam, sobig

我做既防止虐待動物系列 <多圖>

文章evildarkfalcon » 7日 11月 2007年, 16:25

意念:宣傳防止虐待動物
手法:3D技術
故事.因為人類對動物多年既虐待.令動物發展為有反攻人類既意式

動物開始復制.改善人類既機械人.制成動物自己既機械人去反攻人類.

第一張:動物既機械 觀察城市.作評估."苦"視世界

第二張:開始進攻

第三張:進攻中

第四張:動物又一次雄霸整個世界!

看看意念和故事如何..

謝謝
附加檔案
evildarkfalcon
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章LoGao » 8日 11月 2007年, 12:38

好感人.正! 8)

不過小心侵犯o左愛護動物協會.
因為佢地無領養機獸o既服務. :wink:
o}-<
頭像
LoGao
CGV討論區會員
CGV討論區會員

hi hi

文章evildarkfalcon » 8日 11月 2007年, 18:07

都系想人類反醒下對動物既態度..由其系大陸

我用呢個標題系冇人睇..同埋勁多虐待動物新聞

我轉左個"only 機獸"題標題先有人睇 =.= !
evildarkfalcon
討論區新秀
討論區新秀

文章sobig » 9日 11月 2007年, 20:19

會唔會系一段animation呢?
香港 3ds max 用戶組

cg is for fun, not for money.
otherwise, cg is not yours.
頭像
sobig
討論區主持
討論區主持

回到 Autodesk 3ds Max

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客