Alien design

公開制作中的 3D 圖片或有關的Making of,與其他網友論討

Alien design

文章cc_flower » 19日 11月 2007年, 01:02

用maya + zbrush 做ge 一個alien character, 技術仲好唔成熟, texture 同 lighting 都好shit......C&C pls!
附加檔案
頭像
cc_flower
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章philipcheng » 19日 11月 2007年, 01:54

不是啊!都唔錯啊!我都想學系zbrush 點樣上色,仲有系zbrush 上完色之後點樣可以export 反個map 去maya 到用反
philipcheng
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章貓毛飛揚 » 19日 11月 2007年, 02:30

Lighting很不錯呢!! :D 喜歡!
當一只無雀仔既腳遇上一條無貓既尾!
貓毛飛揚
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章cc_flower » 19日 11月 2007年, 08:49

philipcheng 寫:不是啊!都唔錯啊!我都想學系zbrush 點樣上色,仲有系zbrush 上完色之後點樣可以export 反個map 去maya 到用反

去li 度睇睇,有教poly paint : http://www.pixologic.com/zclassroom/
頭像
cc_flower
討論區新秀
討論區新秀

文章soSmall » 19日 11月 2007年, 13:58

hahahaha
終於忍吾住要Post 野上泥喇 :mrgreen:
頭像
soSmall
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章cc_flower » 19日 11月 2007年, 15:38

harryling 寫:hahahaha
終於忍吾住要Post 野上泥喇 :mrgreen:

:oops: 嗯....忍唔住射左......
頭像
cc_flower
討論區新秀
討論區新秀

回到 3D Works (WIP)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 17 位訪客