CynthiaC | MAVS | WIP | Student Group

公開組- 冠軍:HKD 6,000
學生組- 冠軍:HKD 3,500
比賽已結束!! 恭喜各得獎者

CynthiaC | MAVS | WIP | Student Group

文章cynthiaC » 27日 12月 2007年, 16:23

今日系最後一日lu
而家先出post真系唔好意思XP
work in progress呢, 我應該都處理唔到lu
而家唯有盡力做好個animation啦.............

我選擇左MooM呢個charater
貪佢手大大個樣傻傻地, 哈
o巖做d得得意意既動作~
cynthiaC
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章neko » 28日 12月 2007年, 16:57

哈哈我都系最後一日先比wip~
neko
討論區新秀
討論區新秀

文章cynthiaC » 29日 12月 2007年, 01:43

[flash width=400 height=300 loop=false]http://www.youtube.com/v/_A_EPePqXFQ&rel=1[/flash]

這是最後交的作品

我...
一年前接觸maya, 放低一個暑假後
數個月前開始嘗試character animation

之前看過許多魔術references
但還是想做自己create出來的東西
由於動作是自己想像出來
所以animate時覺得很難XP
cynthiaC
討論區新秀
討論區新秀

回到 MAVS 比賽 (Maya Animators Contest)

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 4 位訪客