Lightwave 7 出左啦!大家點睇! - 比D意?la!

各Lightwave 3D用戶可在這裡交流問題和分享制作經驗

版主: ed209

文章kenny choy » 26日 9月 2001年, 13:39

如提!
none
kenny choy
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章moc » 16日 10月 2001年, 20:13

儸?陔唳掛,
蜁眭倛??祫疑儸,
?衄腔飲衄??,
筍婓??源醱飲甡??疑嗣髡夔,疑嗣源醱飲猁甡蕞expression?賤?,
鍚珨?掀廌朡熄岆坳祫踏甡??疑侔rhino,shade儸??璃垀蚚腔spline,nurbs膘耀髡夔,?疶LW腔polygon膘耀岆硉拻薜陎,筍〔坻腔骯??璃,珩飲撿?Y祫?意腔膘耀髡夔,湮模飲祥僇柲慮?模腔?,政婓LW珨?腔膘耀髡夔飲褫眕婓xsi,max4脹?璃旯奻梑善,?模朼祫樓眕?趙儸.
2.祥眭朼埻秪?蚚綎max4摽?紒腕坳腔openGL preview盓堔疑侔掀廌?凅,掀LW霜.
??LW岆甡?衄翍柲竘?腔華源杻?岆場?氪,秪?坳膘耀躲???劓馱撿煦賃?媼,垀眕賡醱翍?岆??腕嗣,骯坳祥??猁??硉褫眕疑蕦砩,疑赻蠶婖汜昜瞰???昜褫眕挲:坳岆?腔.硐猁蚚陑?k狣飲,疑辦憩類善珨傖Ⅲ.

淕窺疑嶱陑?善稛?唳掛洷咡?褫眕筳趙腕辦,祥綎硌鍔憩蜁疑傖?弇離,郔砑郔砑?LW腔眅誠摯怢?測燴妀?凌?樓參?酕嗣哫?,蜁疑怮腴捼,??笭荌?LW腔厘摽追桯殤!!.
?場?氪樓?,郔皺岆檢勉剩珨?疑?璃....~~~~~
頭像
moc
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章kid » 31日 10月 2001年, 16:59

我是新來的啦!!
我從未接觸過3d software , 現在想學 , 我將?#0124;使用lighwave 3d,
我也買了 lw7 (老翻) , 沒有dongle用唔用到 ?
我試過做6.0,但好多bug!
如果剛剛學要點做 ?
kid
討論區新秀
討論區新秀

文章kid » 2日 11月 2001年, 11:02

剛剛試過用 , 冇dongle 都冇問題咁wor (可能未遇到)
系呢!!
如果想買書黎學,買邊本好呢?
唔好咁深,o巖我呢 d newbie就ok,
比 d 意見啦
kid
討論區新秀
討論區新秀

文章kid » 6日 11月 2001年, 23:41

剛剛做了個蘋果!!
但唔知要點set,吤禶|咁方咁呢??
我以經執到個邊好圓滑,但一上色就見到起角
要注意 d 咩呢?
系咪做個蘋果外形時越多點就越圓呢?
有冇人知點set?
kid
討論區新秀
討論區新秀

文章freefantasy » 8日 11月 2001年, 16:53

有什丹n的學lw的book?
freefantasy
討論區新秀
討論區新秀

文章kid » 9日 11月 2001年, 23:41

市面上暫時只有6.5的教學書,
我找不到7.0的啦!!
不知會何時出呢!
kid
討論區新秀
討論區新秀

文章kid » 25日 11月 2001年, 19:37

今日剛剛買了一本 lw 6.x 教學,
日本人作的,
我覺得都ok wor!
不過要成$240,
有 d 貴!!
kid
討論區新秀
討論區新秀

文章augustoyeung » 27日 11月 2001年, 00:50

of course buy the Inside LightWave 6 la...very good ar...have a detailed head modelling tutorial and complete expression section...and teach u how to use tools like morph..bones...weight map.....very good!!!
augustoyeung
討論區新秀
討論區新秀

回到 NewTek LightWave 3D

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 2 位訪客