<香港電影> 雜志 - 8月刊

CG industries News
在這裡談談你們的CG工作 或 發放一些業界的新資訊及消息

<香港電影> 雜志 - 8月刊

文章h2o » 27日 8月 2009年, 02:30

今期有專題講香港 cg - 不能不說的秘密, 12年香港視覺特效之路

呢個專題唔系我寫, 不過佢地有通知我參考左 2年前我篇文章 - 香港CG電影十年回顧
http://www.cgvisual.com/headlines/HKCG1 ... 10_p1.html

內容都占左 14頁, 而且仲有<機器俠>, <麥兜>制作訪問, 有興趣不妨買黎睇下, 各大書報攤有售 :mrgreen:

p.s. 訪問中劉導演對 c 記 & 香港 cg 界有 d comments, 但我不表認同
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: <香港電影> 雜志 - 8月刊

文章EricLo » 28日 8月 2009年, 18:09

h2o 寫:今期有專題講香港 cg - 不能不說的秘密, 12年香港視覺特效之路

呢個專題唔系我寫, 不過佢地有通知我參考左 2年前我篇文章 - 香港CG電影十年回顧
http://www.cgvisual.com/headlines/HKCG1 ... 10_p1.html

內容都占左 14頁, 而且仲有<機器俠>, <麥兜>制作訪問, 有興趣不妨買黎睇下, 各大書報攤有售 :mrgreen:

p.s. 訪問中劉導演對 c 記 & 香港 cg 界有 d comments, 但我不表認同

Where can buy it? 8)
Challenge Everyday!!
明天會更好!!
頭像
EricLo
CGV討論區會員
CGV討論區會員

文章h2o » 28日 8月 2009年, 18:13

我喺旺角奶路臣街既大報攤買, 即系地鐵站, 旺電門口個4檔都有.
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

文章EricLo » 28日 8月 2009年, 18:48

h2o 寫:我喺旺角奶路臣街既大報攤買, 即系地鐵站, 旺電門口個4檔都有.

THX :mrgreen:
Challenge Everyday!!
明天會更好!!
頭像
EricLo
CGV討論區會員
CGV討論區會員

回到 C G 工作交流 / 業界消息

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客