有沒有人從前去過T-Films Ltd interview?

CG industries News
在這裡談談你們的CG工作 或 發放一些業界的新資訊及消息

有沒有人從前去過T-Films Ltd interview?

文章roy881128 » 15日 1月 2010年, 17:27

見佢個網咩都冇...

我一個業余外行人去北角見工....

我轉左行好久....

咩公司??
1 年前我本身asso creative animation畢業 之後想入行一路入唔到 之後死左條心

費事浪費時間同金錢 比佢in 幾分鍾之後kick出門口

大家比d 意見
roy881128
討論區新秀
討論區新秀

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

文章anipak » 15日 1月 2010年, 17:50

其實我覺得去interview只要考慮自己有無做好准備
再講interview 都系學習機會黎
anipak
討論區新秀
討論區新秀

文章wc430430 » 19日 1月 2010年, 17:17

我有in過~~
佢地好似系幫d海外既劇or其他東西做effect
佢地用xsi的~~個格局好似網吧咁~都算幾有格調~
我in果時in得衰so唔請-.-"佢話果日有3個人in(包括我)
wc430430
討論區新秀
討論區新秀

文章chu3306 » 20日 1月 2010年, 22:22

既然有心想要入行,又何須計較那少少的車費?

雖然個網系冇咩野睇..因為整左冇幾耐...
但我去in個陣連網都冇,只系靠佢系呢道個招聘post,睇完自己send resume
冇幾耐佢就打電話黎叫我去in,最後又好彩比我入到@@v

希望你能順利見工吧!
chu3306
討論區新秀
討論區新秀

文章wc430430 » 21日 1月 2010年, 11:27

chu3306 寫:既然有心想要入行,又何須計較那少少的車費?

雖然個網系冇咩野睇..因為整左冇幾耐...
但我去in個陣連網都冇,只系靠佢系呢道個招聘post,睇完自己send resume
冇幾耐佢就打電話黎叫我去in,最後又好彩比我入到@@v

希望你能順利見工吧!

8) 你兒家仲做緊ar?
wc430430
討論區新秀
討論區新秀

回到 C G 工作交流 / 業界消息

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 20 位訪客