My first animation

[連結] 發布個人或有關單位的CG短片/圖片/及網站, 在此分享或討論有關作品

My first animation

文章mingincsk » 21日 1月 2012年, 01:45

小弟是香港人,在日本留學…今年四月畢業了, 本來已經可以在日本工作...奈何家裡發生了些事情, 四月必須回港...無奈...唉...感嘆啊...

新來新豬肉, 在這裡先放上小弟學左年半左右之後所製作的 animation...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-G_eDIwhnK0[/youtube]

容我再說幾句...其實...留學生的命都真的挺苦的...
每天的上學...放學後的打工...放工後的學校作業...唉...

有沒有師兄可以告訴我在香港這行的行情...好等小弟有少許心理準備...
mingincsk
討論區新秀
討論區新秀

外號:

Share On:

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: My first animation

文章jacky167 » 24日 1月 2012年, 00:58

香港...冇咩希望

搵左好耐工都搵唔到...
3DS+MAYA=autodesk
頭像
jacky167
討論區新秀
討論區新秀

Re: My first animation

文章h2o » 24日 1月 2012年, 01:40

每年請新人.... 我諗全行都係請得 20-30人左右, 而且黎緊仲要睇下環球經濟點, 情況唔係咁樂觀
FB
My Lab
CG guy + Researcher + Educator
頭像
h2o
討論區主持
討論區主持

外號: 水水

回到 CG Works Sharing

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 21 位訪客